woensdag 29 februari 2012


Kindcentrum, WOZ-waarden en minimabeleid


Dit zijn de thema’s die in  de raadsvergadering van vanavond op de agenda staan en aan  de orde zullen komen. Over alle drie thema’s valt van alles te zeggen. Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren zullen we in de raadsvergadering wel zien.

De meeste drukte ontstond deze week over het ontsnapte hondje uit Dierenthuis in Aarle-Rixtel. De gemeente meldde dat er bij de werkzaamheden aan het hek een hond ontsnapt was, die vervolgens  ook nog eens was doodgereden. In een extra Nieuwsbrief van Dierenthuis werd dit ook  met zoveel woorden gemeld. Omar – zo heette het hondje -  had het leven  gelaten door het optreden van de gemeente, zo werd daar vermeldt. Dierenthuis deed in de Nieuwsbrief een oproep per email bij de commissaris van de koningin te protesteren tegen het optreden van de gemeente Laarbeek. Het ED berichtte woensdag dat er zo’n 300 in Den Bosch waren binnengelopen.

Heel vreemd was vervolgens het bericht in de krant van  dinsdag. Hier twijfelde de dierenarts van Dierenthuis er openlijk aan of de bewuste hond wel uit het asiel afkomstig was. Hoe kan dit?

Vreemder moet het niet worden.