donderdag 29 augustus 2013

 

Geen goed bericht voor Lieshout


Op de site van de gemeente stond deze mededeling:

“ Afbreken bestemmingsplanprocedure Nieuwenhof-Noord

De bestemmingsplanprocedure voor Nieuwenhof-Noord in Lieshout wordt afgebroken. Naar aanleiding van een zienswijze van de provincie tegen het ontwerpbestemmingsplan is besloten een nieuw bestemmingsplan te maken dat qua omvang overeenstemt met het aantal te bouwen woningen binnen de planperiode.
Het ontwerpbestemmingsplan Nieuwenhof-Noord heeft eind 2012 ter inzage gelegen. De provincie Noord-Brabant heeft op het ontwerpbestemmingsplan gereageerd. De provincie is van mening dat het plangebied te groot is voor het aantal woningen dat we binnen 10 jaar willen realiseren. Daardoor kan het zijn dat er te veel ruimte tussen de woningen komt te liggen.

Vanwege de reactie van de provincie hebben we besloten om het huidige bestemmingsplan niet verder meer in procedure te brengen. In plaats daarvan wordt er een nieuw bestemmingsplan gemaakt dat qua omvang overeenstemt met het aantal te bouwen woningen binnen de planperiode. Zodra de plannen hiervoor meer vorm hebben gekregen, wordt hierover een informatieavond georganiseerd.”
Laarbeek gaat dus een  nieuw plan maken met veel minder woningen. Schrappen in andere Plannen komt niet in het hoofd van het college op. Onvoorstelbaar!!!!


Voor reactie mail naar wphvanosch@onsbrabantnet.nl of bel 0653627185