donderdag 20 oktober 2011


Varia



Aansluiting Hoofakker

Dinsdag is de aansluiting bij Hoofakker gereed gekomen. Vanaf woensdag iss de weg weer open. De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen. Een week eerder dan geland kon de weg weer voor het verkeer opengesteld  worden. De bewoners van de Ribbiusstraat, De Heuvel en de Molenstraat zullen ongetwijfeld opgelucht adem halen , nu de overlast weer tot het verleden behoort. Want overlast was er, wis en waarachtig.

Voorzieningenclusters

Dinsdag is het bouwbord voor het Voorzieningencluster Lieshout op de Grotenhof geplaatst. Er begint dus eindelijk schot in te komen. Volgende week wordt het bord geplaatst in  het voorzieningencluster Beek. Laarbeek krijgt er een paar hoogwaardige voorzieningen bij. Meer dan voldoende reden om blij te zijn.
Binnenkort wordt de bouwvergunning voor de verbouw van het Dorpshuis in Lieshout afgegeven. Dat is natuurlijk goed nieuws. Alleen nog niemand buiten de direct betrokkenen heeft de verbouwplannen onder ogen gehad. Dit kan natuurlijk niet!
Het krediet voor de bouw van de multifunctionele sporthal D’n Ekker en het nieuwe Commanderij College  komt volgende week in de raad. De aan bestedingssom is meegevallen. Het college stelt voor de vrij gekomen financiĆ«le ruimte te gebruiken voor een aantal extra voorzieningen in de bouw die uit voorzorg uit de aanbesteding waren gehouden.

Platform Aarle-Rixtel

Afgelopen maandag was de openbare bijeenkomst van het Platform Aarle-Rixtel. De aanwezigen deden duidelijke uitspraken over wat zij wilden: behoud van OJA, parkeervoorzieningen en ruimte voor senioren. Het Platform weet waar het nu de tanden in moet zetten.
Het verslag van de bijeenkomst is te vinden op de site van het platform ( www.dorpsplatform.nl )

Voor reactie mail naar wphvanosch@onsbrabantnet.nl of bel 0653627185