zondag 11 september 2011

Voortdurende problemen bij Web-log


Ik begin er ondertussen een beetje tureluurs van te worden. De problemen met  de migratie van web-log.nl naar www.weblog.nl ( dus zonder streepje ) duren nog steeds voort. Klaarblijkelijk heeft men de overgang schromelijk onderschat. Dat het fout gaat, is nog tot daar en toe. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Kwalijker is echter dat Web-log nauwelijks relevante informatie geeft. Kennelijk weten ze het zelf ook niet meer. Weblog is begonnen met het geven van informatie. Summier weliswaar, maar in ieder geval beter dan niets. De mededelingen staan HIER
Ik geloof niet dat de problemen  snel opgelost zullen worden. Om toch de dagelijkse stukjes op het net te krijgen heb ik bij een andere provider een provisorische blog aangemaakt.  Een beetje op goed geluk heb ik hiervoor www.blogger.com gekozen. Hierop zijn de stukjes van de afgelopen weken geplaatst. Ook de komende week zal dit het geval zijn. Het adres  van de weblog is http://vanosch.blogspot.com .Ik wacht nog even af hoe het zich bij weblog ontwikkeld. Voorlopig kunt U de stukjes lezen op dit adres.

Voor reactie mail naar wphvanosch@onsbrabantnet.nl of bel 0653627185


P.S.
In  het ED stond zaterdag dit bericht:

ID-kaart in Helmond sinds vanmiddag gratis

HELMOND - De Hoge Raad heeft vrijdag in een uitspraak bepaald dat gemeentes niet langer leges mogen heffen op een identiteitskaart. Helmond is een van de eerste gemeentes in de regio die hier gehoor aan geeft.
Direct na de uitspraak van de Hoge Raad en het daarop volgende advies van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten heeft Helmond besloten de id-kaarten gratis te verstrekken. Dit besluit is vrijdagmiddag 9 september om 13.00 uur geëffectueerd. De gemeente wordt al veel gebeld door Helmonders die eerder dit jaar of nog eerder een identiteitskaart hebben gehaald. De mensen willen graag weten of ze hun geld terugkrijgen. "We kijken nog hoe we hiermee omgaan. En dan gaat het in het bijzonder om de periode van 7 oktober 2010 tot 9 september 2011", meldt een woordvoerder van de gemeente Helmond.

De gemeente Eindhoven beraadt zich nog over de uitspraak van de Hoge Raad. "We verwachten vandaag nog een brief van het ministerie hierover. Als het nodig is, kunnen we maandag stoppen met de leges voor de identiteitskaart", aldus een woordvoerster.

Pasporten en rijbewijzen blijven burgers wel gewoon geld kosten.
Wat doet Laarbeek?