donderdag 12 juli 2012


Vakantietijd


Vakantieperiodes zijn altijd komkommertijden. Er gebeurt weinig en alles draait op een laag pitje. De nieuwsmedia moeten vaak  op zoek naar nieuws. Als het er niet is, wordt het gemaakt, want de kranten moeten vol. Een journalist van de Telegraaf zei dezer dagen dat je nieuws niet vindt, maar dat het naar je toekomt. Ik denk dat hij gelijk heeft.

Voor mij is het gebrek aan echt nieuws meestal reden om in de vakantieperiode ook deze weblog een paar weken in frequentie wat terug te schroeven. Dit keer moet het noodgedwongen iets meer worden dan  terugschroeven. Aanstaande maandag word ik opgenomen voor een algehele knieoperatie. Dit wordt gevolgd door een periode van revalidatie. Mij is gezegd dat ik moet rekenen op een periode van 4 à 6 maanden. Het lijkt mij vrij lang, maar ja ik moet aannemen dat de specialisten het beter weten dan ikzelf.

Voor de weblog betekent dit dat er zeker de eerste weken geen nieuwe aflevering zal verschijnen. Ik wil het half augustus weer oppakken. Als er zich heel spannende zaken voordoen,kom ik eerder terug te komen.

Iedereen een fijne vakantie.

Voor reactie mail naar wphvanosch@onsbrabantnet.nl of bel 0653627185